Akciós ajánlataink

Swiss Nano 9200 Ionic Rotocord Valera hajszárító

Swiss Nano 9200 Ionic Rotocord Valera  hajszárító
Swiss Nano 9200 Ionic Rotocord Valera  hajszárító
Cikkszám: SN 9200Y RC
Készletállapot: Készleten
Super Ionic Conditioning: Az ion generátor negatív töltésű ionok millióit állítja elő, elősegítve ezzel a haj kondicionáltságának fenntartását. A fokozott hidratáció segíti elkerülni a haj kiszáradását, regeneráló hatása van, valamint a hajat puhává, és fésülhetővé teszi. Az ionizálás csökkenti a szálló haj elektrosztatikai töltöttségét és megakadályozza a nem kívánt hullámokat is.Colour Care: Csúcsteljesítmény még alacsonyabb hőmérsékleten is: a gyorsabb légáramlással, a megnövelt ion kibocsájtással, és a kíméletes hőmérséklet beállításokkal gyorsabb száradás érhető el alacsonyabb hőmérsékleten is. Ez által jobban kíméli a festett hajat, mely így tovább tartja meg színét.Az egyedülállóan biztonságos speciális hullámdrótos fűtőelemeknél az elektromos fűtőszálak közvetlenül követik a csillámpala kártya alakját, így magasabb minőséget, biztonságot, és a kiáramló levegő hőmérsékletének sokkal A professzionális, univerzális AC motor az egyedülálló aerodinamikai technológiával szuper erős és gyors légáramlat előállítására képes.Az univerzális AC motorral felszerelt Valera hajszárítók várható nagyjából 2000 üzemóra. A személyes, vagy háztartási használatnál az AC motoros hajszárítók motorjára 5 év Valera jótállás vonatkozik.A kétféle szűkítő fejjel még jobban koncentrálható a légáramlás.
Fogyasztói ár: br. 27.990Ft
Nettó ár: 22.039Ft

- A Swiss Nano 9200 Ionic Valera ionos hajszárító professzionális és háztartási felhasználásra is egyaránt ajánlott.

- Univerzális 2000W-os AC motorjával kiemelkedően magas élettartamra tervezték. Óránként 72m3 levegő megmozgatására képes, a kifújt levegősebessége akár a 120km/h-ás sebességet is elérheti.

- A kis méret mellé kis súly is párosul: 540gramm

- A jó szigetelésnek, és a magas minőségű alkatrészeknek köszönhetően ez a Valera hajszárító alacsony üzemi zajjal használható készülék.

- Hat fokozatú légáramlás / hőmérséklet szabályozóval, valamint hideglevegő gombbal rendelkezik.

- a superflex kábel három méteres, Rotocord kábelcsomósodás gátlóval, egyedülállóan biztonságos, és kényelmes használatot biztosít professzionális körülmények között is.

 

A Swiss Nano 9200 Ionic Rotocord Valera  hajszárító Svájcban gyártott minőségi termék, kettő év Valera garanciával.

 

Írja meg véleményét

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Értékelés: Rossz            Kitűnő

Másolja be a lenti kódot: