Akciós ajánlataink

Valera Swiss'X Brush & Shine hajkisimító

Valera Swiss'X Brush & Shine hajkisimító
Valera Swiss'X Brush & Shine hajkisimító Valera Swiss'X Brush & Shine hajkisimító Valera Swiss'X Brush & Shine hajkisimító
Cikkszám: 100.01/IS
Készletállapot: Készleten
Super Ionic Conditioning: Az ion generátor negatív töltésű ionok millióit állítja elő, elősegítve ezzel a haj kondicionáltságának fenntartását. A fokozott hidratáció segíti elkerülni a haj kiszáradását, regeneráló hatása van, valamint a hajat puhává, és fésülhetővé teszi. Az ionizálás csökkenti a szálló haj elektrosztatikai töltöttségét és megakadályozza a nem kívánt hullámokat is.Colour Care: Csúcsteljesítmény még alacsonyabb hőmérsékleten is: a gyorsabb légáramlással, a megnövelt ion kibocsájtással, és a kíméletes hőmérséklet beállításokkal gyorsabb száradás érhető el alacsonyabb hőmérsékleten is. Ez által jobban kíméli a festett hajat, mely így tovább tartja meg színét.A turmalin egy egyedülálló elektromos tulajdonságú ásványi anyag. Az ionos turmalin technológiával rendelkező Valera készülékek turmalinnal bevont elemei magas hőmérséklet hatására elektrosztatikusan feltöltődnek, és (természetes módon) ionokat bocsátanak ki magukból.A rugalmas billenő simító lapok a hajjal való tökéletesebb és egyenletesebb kontaktust biztosítják, segítenek a tincsek megfelelő eloszlatásában. A tincsek a megfelelő módon érintkeznek a simítólapokkal, így azok  mindig a teljes felületükkel, hatékonyan, és egyenletesen simítanak.A hideg végeknek köszönhetően nagyobb mennyiségű haj is simítható, a simító végek összeszorításával, a nélkül, hogy az megégetné az ujjunkat.Az ötrétegű tartós kerámia bevonat lehetővé teszi, hogy a haj könnyebben, és egyenletesebben csússzon a lapok között, elősegítve ezzel a szabályozott és kiszámítható hő eloszlatást.Ultra gyors 20 másodperces, elektronikusan állítható felfűtés.Pontosan, és folyamatosan szabályozható, a digitális kijelzőn bármikor ellenőrizhető hőmérséklet.
Fogyasztói ár: br. 33.990Ft
Nettó ár: 26.764Ft

- A Valera Swiss'X Brush & Shine hajsimító professzionális és háztartási felhasználásra is egyaránt ajánlott.

- Természetes sörtékkel a gyengédebb, és gyorsabb hajkisimításért, és az egészségesen fényes hajért.

- A sörték kisimítva eresztik át a lapok közé kerülő hajat, így az gyengédebben, egyenletesebben, és gyorsabban egyensíthető ki.

- A haj tökéletesen egyenes, és kondicionált lesz az 5 rétegű kerámia, és tourmalin bevonatú lapoknak köszönhetően. A rugalmas billenő simítólapok tökéletesebb, és egyenletesebb érintkezést biztosítanak. Az ion generátor pedig még hidratáltabbá, és puhábbá teszi a hajat, elkerülve annak kiszáradását.

- Maximális fényesség: a sörték még meleg állapotban simítják le a hajszálakat, ezzel lezárják a haj felső pólusait és hámrétegét, egyenletesen eloszlatják a többlet hőt, így helyreállítva a haj természeseten fényes formáját.

- A termék alkalmas simításhoz, és göndörítéshez is.

- Pontosan, és gyorsan szabályozható simítólap hőmérséklet.

- Svájcban gyártott minőségi termék két év garanciával.

 

 

 

Írja meg véleményét

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Értékelés: Rossz            Kitűnő

Másolja be a lenti kódot: